Menu

Henrik Lundsgaard stopper som formand i HIF

image Foto: Palle Herløv.
HIF Kommunikation
03. maj 2024 kl. 11:00

KLUBNYT - Hedensted IF's formand igennem 14,5 år, Henrik Lundsgaard Nielsen, har valgt at stoppe og give opgaven videre.

Det oplyser HIF's bestyrelse.

- Jeg har tidligere meddelt beslutningen om at gå af posten til næste generalforsamling til september, men efter grundige overvejelser har jeg har meddelt bestyrelsen, at jeg stopper nu her i foråret, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Der er rigtig mange gode ting i gang i klubben, og der skal tages mange beslutninger i den kommende tid, som vedrører HIF's fremtid, og derfor føler jeg, at tiden er til, at andre skal til at tegne klubbens fremtid. Det har været en ufattelig svær beslutning, for jeg elsker klubben. Men tanken om at stoppe er vokset på mig gennem det seneste års tid, siger Henrik Lundsgaard Nielsen og tilføjer, at HIF på mange måder har været en stor del af hans liv først som spiller, træner og siden som medlem af bestyrelsen og formand siden 2009.

- Men et krævende arbejde og et formandskab for en stor fodboldklub tærer en del på kræfterne. Jeg tænker også, at det er sundt for klubben at få nogle nye kræfter ind. Jeg fortsætter mit virke i klubbens erhvervsklub, der driver et netværk for lokale virksomheder, så jeg vil stadigvæk komme på Hedensted Stadion og selvfølgelig også se nogle gode fodboldkampe.

- Jeg er glad og stolt over, at jeg sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer igennem årene har skabt et godt fundament i klubben, både på det sportslige plan, men hvor også sociale og fysiske rammer er blevet forbedret.

- Jeg ønsker Hedensted IF alt det bedste i fremtiden, slutter Henrik Lundsgaard Nielsen.

Indtil generalforsamlingen i september varetager næstformand Per Holm formandsposten.

Luk